Cu peste 20 de ani experiență în industria textilă, Universal Home își propune ca obiectiv principal comercializarea unor produse excepționale de înaltă calitate și proprietăţi tehnice excelente. Misiunea noastră este de a atinge perfecțiunea în produsele, serviciile și managementul nostru cu valorile noastre și filosofia dezvoltării continue.

     Oferim clienţilor noștri un produs și un serviciu excelent, unul de calitate cu care să fim mândri, care să îndeplinească și să depășească cererea și așteptările lor.

     La Universal Home credem că împrejurimile frumoase sunt un mijloc puternic de a exprima personalitatea individuală a unei persoane. De aceea ne provocăm continuu să creăm experiențe de design de neuitat.

     Învelișurile de perete și picturile murale strălucitoare, precum și țesăturile asortate de Universal Home sunt renumite pentru performanța superioară, senzațiile finale, calitate și fiabilitate excepțională.

     Cu previziune și imaginație, echipa noastră talentată îşi conectează și valorifică abilitățile cu competențe unice, oferind un produs incredibil de culoare și inovații în procesele de elaborare.